Cede eivoer voor kanaries bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen, mineralen, sporenelementen nodig om voortplanting en rui te bevorderen.Door toevoeging van in water geweekte couscous of rusk bekomt men een rullige massa die zeer goed opgenomen wordt door de vogels.Ook kan men nog kiemzaad toevoegen.

 Cede eivoer morbido is een paté die door de aangepaste samenstelling op basis van de eikorrel met honing klaar is voor gebruik en zo aan de vogels verstrekt kan worden zonder toevoeging van vocht.

 Cede opfokvoer bianco heeft een laag gehalte aan natuurlijke carotenoiden waardoor het doorkleuren van de bevedering vermeden wordt.Bevat een verhoogd gehalte aan vitamine A.

Voor resessief witte en mozaiek kanaries.

  Cede eivoer wildzang bevat gedroogde insecten om aan de behoefte van dierlijke eiwitten te voldoen tijdens de kweekperiode.Alle vitaminen en mineralen zijn in de juiste verhouding aanwezig.

 Cede mix voor agapornieden en grote parkieten bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen, mineralen, sporenelementen nodig om voortplanting en rui te bevorderen.Door toevoeging van in water geweekte couscous of rusk bekomt men een rullige massa die zeer goed opgenomen wordt door de vogels.Ook kan men nog kiemzaad toevoegen.

 Cede insectenvoer met honing diverse vogelsoorten hebben tijdens de opfok dierlijk eiwit in de vorm van insecten nodig voor het grootbrengen van de jongen.

 Cede mix voor exoten bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen, mineralen, sporenelementen nodig om voortplanting en rui te bevorderen.Door toevoeging van in water geweekte couscous of rusk bekomt men een rullige massa die zeer goed opgenomen wordt door de vogels.Ook kan men nog kiemzaad toevoegen.

Cede eivoer

Orlux eivoereivoer_orlux.htmleivoer_orlux.htmlshapeimage_1_link_0